El

 

El grup d'iniciació, després de rebre una petita explicació, fa uns exercicis a la pista, per familiaritzar-se amb el cavall, adquirir equilibri i conèixer el llenguatge bàsic. També aprenen una mica de trot, intentant seguir el ritme, per poder anar més còmodes en la sortida al camp.

Els nostres cavalls de nivell iniciació són molt segurs i coneixen molt bé la seva feina, per la qual cosa ens atrevim a sortir i gaudir de les excursions des del primer dia.
Els genets que ja tenen experiència i saben trotar i galopar, poden sortir al camp després d'un petit escalfament a la pista.

 També hi ha la possibilitat de fer una hora de classe per millorar la tècnica i després sortir a relaxar-se i gaudir del ritme alegre dels nostres cavalls, sempre acompanyats per un guia expert. Els bons genets són els que saben que mai se sap prou ...

 

També és possible:

  • Excursions de tres hores
  • Dia Sencer amb picnic
  • Classes d'iniciació, perfeccionament, salt i doma.
  • Rutes de dos dies a la platja o a Besalu .
  • Cursos d'una setmana amb equitacio diaria .
  • Consultar


 

    

press to zoom
press to zoom
press to zoom

Muntar a cavall  


L'Empordà, amb els seus suaus turons, boscos frondosos, camins que travessen rius i verds prats, és una zona ideal per a la pràctica de l'equitació.   La conca del Fluvià ofereix múltiples i variades excursions en què trobarem oblidats poblets i descobrirem a cavall paisatges inesperats.Després de l'esmorzar: Qui vulgui pot ajudar a raspallar i ensellar els cavalls.
L'equitació dura d'una hora i mitja a dues hores. Els grups es formen segons el nivell.   Els nens poden muntar amb el grup a partir dels set anys, abans poden prendre una classe, o passejar de la mà dels seus pares en un dels nostres cavalls ..
Per muntar els mes petits, tenim a Huracà, el nostre mini-poni de confiança.
 

 

​​

El centre eqüestre disposa de: boxes i padocks per als cavalls, una pista de doma de 20x 40m, dos pistes de 20x20m per donar corda i ensenyar als nens, una pista de salt de 40x100m.También tenim Pupilatges en règim de semillibertat (box amb pàdoc).
Els vint cavalls de l'escola viuen en manada als prats i els boscos que envolten la casa, això, juntament amb sentir ben cuidats, contribueixen al seu bon caràcter.

Jaume i Cristina són uns apassionats professionals de l'equitació amb gran experiència com a professors i domadors de cavalls, van deixar els seus anteriors oficis a la ciutat, advocat ell i fotògrafa i realitzadora de TV ella, per viure al camp i dedicar-se a la seva gran afició, l'equitació. Fan el possible per ensenyar i contagiar al visitant, el seu amor per aquest art.
 

   Preus​

   Classe + Excursió   1h 30 min :         25 e

   Pony/cavall  per nens (15 min)            5e

   Abonaments mensuals:                      80 e

   Excursió 3 hores  :                              50 e

             

           Oferta cap de setmana

​  ​       Dos dies en habitació  doble ,

 amb   esmorzar, sopar i equitacio :155 e per persona